сряда, 26 май 2010 г.

Уран, господаря на промяната, премина в знака Овен

От днес, 26 май 2010, седем години напред Уран ще транзитира през знака овен. Какво можем да очакваме?

Например с една четвърт повече от следните неща:
устрем, нови начинания, смели действия, атаки.
Импулси за промяна. Взривове. Риск от военни конфликти.
Символ на транзита: Революционера-идеолог стъпи на бойното поле.

За по-предпазливите от нас това ще бъде чудесен период. Обикновено такива са хората със Слънце или Луна в знака Козирог, родените при аспекти на Сатурн с Марс, Меркурий и Венера. Уран ще ги освободи от чувството за вина, от навика им вечно да изоставят импулсите си. Ще им позволи пък и ще ги побутне /може и чрез неприятни изненади/ да проявяват повече гъвкавост и своята индивидуалност.

А за разсеяните, разпилените и революционерите по дух това ще е време, в което по-често забравят, грешат или не довършват славно започнатото по силата на добрите си идеи. Това се отнася предимно за хората със Слънце или Луна във водолей. И със аспекти на Уран към Марс Венера и Меркурий. /както се вижда на снимката от Хъбъл управителя на ексцентричното поведение обикновено се върти "по корем" с единия полюс насочен към Слънцето/

В обществата транзита на Уран през знака овен ще доведе реформи и изобретения във военното дело и промишленост, спорта, които може би ще се повлияе от електрониката, добива на желязо и други свързани със знака Овен отрасли.

Очаква се и промяна в идеала за мъжественост и сила, който в споменатия период ще има по-ярък израз. Което пък като нищо ще доведе до разместване в класациите на мъжете-актьори в Холивуд и ще изведе екшъна в позицията на предпочитан жанр.


В хранителната индустрия напред ще излязат храните със силен вкус, мента, лютиво.

В света на дизайна и модата можем да очакваме да се настанят ярките цветове в частност, любимото на овните червено.


Заболяванията на очите и главата основани на процеси на втвърдяване и стареене ще се активират, но и ще могат да бъдат преодолени с помощта на свободатата и смелостта, които ще си позволяваме повече.

А в съдебната система можем да очакваме елементи на хаос, редувани с установяването на нов ред, диктувано и от квадрата на Плутон от знака козирог.

Няма коментари:

Публикуване на коментар